30 marec 2010

Srečanje v Logatcu

Bil je spet en lep dan. Srečanje deklet iz foruma otok zakladov . Tokrat sem štartala sama. Prav pogrešala sem poln avto deklet in nalaganje kufrov. Kot da mi je nekaj manjkalo. Sem se pa zmenila z Baško, ki živi sredi gozda, da lahko usput pri njej naberem smrekove veje za moje A-borovnice, ki so nujno potrebne presaditve. Kako lepo je poznat dekleta iz cele Slovenije - nič nas ne ustavi - vse nam je na dosegu rok in na kavo v družbi lahko greš na vsakem kotičku te naše dežele. Ke lepo!
Dogaja pa se na teh srečanjih. Tik tak se okoli 50 glasnih deklet pokupčka, ene mečkajo fimo, ene kvačkajo, ene štemljajo, menjajo papir, občudujejo nastale izdelke. Tokrat pa je bil top dogodek dekoriranje nohtov. Sem vsaj ugotovila, da imam totalno neurejene - na sliki se vse vidi. Bo treba tudi kakšno kremico vsake tolko uporabit, a ne! So pa vseeno zanimivi.


Za darilca oz. mačka v žaklju z naslovom TIČ, ki jih z žrebanjem razdelimo je nastal tale ptiček - seveda diši, ker je nafilan z lavando.


Za swap na temo Pravljica sem iz blaga sestavla platnice oz. čestitko oz. vrečko z lavando. Sicer bolj spominja na pomlad kot na pravljico...diši pa po pravljično, ker je nafilana z lavando.Ker mi je bila ideja, da dam lavando tudi v čestitko všeč, so nastale še dve čestitke za rojstne dneve . Ta z beštjo je za Fikus - Andrejo (pupa nima bloga, ima pa dobre slike in nakit), z farffalo pa za Lidolčko - Lidjo

Sta pa organizatorke Fikus in Snežinka pripravile polno košaro barvanih kuhanih jajčk z učki, kljnčkom in peruti. Ej, Fiki svaka ti čast, zalepila si samo 140 miniaturnih učk. Škoda ker ni slike.

To srečanje je imelo še dobrodelni privdih. Potekala je akcija izdelave stekleničk upanja .
Moj prispevek - tokrat bolj skromen.


3 komentarji:

  1. Ja, ogromno sem že prebrala o tem srečanju in tudi tebi bom potožila, da mi je takooo žal, da nisem mogla priti. Si pa bila zelo pridna in naredila zelo lepe stvari. Čestitke so čudovite, pav pa fenomenalen :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Tisti ptiček je fenomenalen - res je nekaj posebnega!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. kakšne reči ti ustvarjaš! kar ne vem, ob kateri fotografiji me bolj grabi, da bi se vsega dotaknila...

    OdgovoriIzbriši