03 junij 2010

Domača naloga

Ni bila še polnoč – torej še vedno v roku, ko se spomnem, da kljub opozorilu, še nisem naredila verižice iz na novo pridobljenih bunkic. Pa privlečem iz ta zadnje škatle nek oranžen trak, ki sem ga kupla, ker je bil na popustu, čeprav me je spremljal oblaček v katerem je pisalo: »le zakaj ga boš rabla?« Ampak, ker pride vse prej ali slej prav ???? je prišel tudi ta trakec, ki je že sam po sebi alla verižica.Na dodatni trak sem nanizala še bunkice in ga prepletla med kovinske obroče. Ker so pa ene bunkice imele premajhno luknjo sem jih pritrdila z žičko. Končni rezultat
sicer ni po mojem okusu, je pa zanimiva.
Ker pa je moj fotkič na kosih ima slika malo zamude.

klavdija zdaj se pa lahko igra nadaljuje...

7 komentarjev:

  1. Veš kaj, prav lepa je :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Prepletanje med obročke mi je mega.
    Menjavanje kristalov in biserov mi je mega.
    Ma cela mi je mega!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Waw...krasna je! Se mi zdi, da si edina izstopila iz standardnih okvirjev in nardila res malo odštekano, posebno ogrlico!
    Jebela, zdej moram pa rokave zavihat...ojej, boh mi pomahi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ha, ha to pride ven, ko nimaš pojma kaj naredit, ko se ura bliža polnoči, ko ne najdeš kam si vtaknil bunkice in ko jih najdeš ti padejo po tleh in se zgubijo med škatlami in ko končno vse spraviš na mizo, ugotoviš, da imaš predebel trak. Seveda, mora nastat odštekano....

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je vedno fascinantno, kako znate ene iz par bunkic tko krasno ogrlico sestavit. To pa meni ful manjka, pa se moram pol tkole pri drugih slinit!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo dobro ti gre od rok tole nočno delo. :) Res je dobra.

    OdgovoriIzbriši
  7. uaaaa, še ena super izvedba... da ti rata iz tako različnih sestavin scumprat enotno župo - to je poanta in čar. krasna je.

    OdgovoriIzbriši