11 november 2011

Ko te obiščejo rožne vile

Torej, v našem malem mestu, kjer ne dobiš skoraj nič ustvarjalno uporabnega imam po novem možnost ustvarjalno zapravljat. Jesss... In to vse za šivanje... no, ne prav vse, več ali manj se dobi to kar naše trgovine še nimajo oz. verjetno nikoli ne bodo imele.  In ker me ta virus šivanja že nekaj časa obseda  in dobiva vse večje razsežnosti sem si pred kratkim nabavila blago z potiskom rožnih vil. In ker te lušne pupice obstajajo v več barvnih odtenkih sem nujno rabla vse barve. (tukaj je uni smeško, ki zavija z očmi). 
Seveda je prvo šla v obdelavo lavandina rožna vila. Mesto je najdla na torbi - bi se lahko reklo na večji boršeti, specilano narejeni  za spravljat nabavljeno na sejmu Abilmente v Vicenzi. Ja, tudi tam sem šla zapravljat. Čeprav je bilo letos bolj paša za oči kot praznjenje denarnice. 
Je nastala prava kiči boršeta, ma mi je vseeno všeč!




8 komentarjev:

  1. Vse čestitke ob tako specialni- fensi torbi,ki je všečna, čudovita, pravljična...meni je itak vse kar je v barvi lavande super truper...izdelava je tako nenavadna, da sploh ne zgleda kičasta, ampak bi lahko šla v bok vsem izdelkom iz "desigual" .
    Skratka, če ni skrivnost, kje se dobijo te fantastične vile?

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiiii. Noro dobro si to gospodično porabla. Saj sem se ravno te dni spraševala, kam so odprhutale te vile, ker nisi še nič pokazala.

    Suzy

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, se spomnim enih lepih vil, mimo katerih nisi mogla, Super ti je tole ratalo, vse pohvale Lidija

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako je super, da bi se zanjo tudi stepla, če bi bilo treba..:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma kaj kiči??? Ful je lepa!!!!!!Super je. Če bi imela vilo in če bi znala šivat, bi te prosila za kroj in si takoj tako naredila!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma ja, je samo malo kiči,ajde, hvala za pohvale. . Blago pa se dobi pri Kreartiv. Poišči jo tukaj http://www.facebook.com/pages/Kreartiv/121335437967756

    OdgovoriIzbriši
  7. Super borša! Bi jo takoj imela :))

    Atenka

    OdgovoriIzbriši
  8. Sem takooo dolgo čakala na kakšno novo objavo, da me je že prav glava bolela od tiste rdeče. Zdaj bom pa migreno fasala od te vijola, ker ta tvoja ubijalska boršeta ne visi na moji rami:(

    PS po tvoji krivdi, sem tudi jaz zavila v Vicenzo in sline cedila nad takšnimi in podobnimi vilami. In ta tvoja prečudovita torbica bo mi prišla še kako prav, jaz namreč nikoli ne pridem iz trgovine domov praznih rok:)

    OdgovoriIzbriši