13 avgust 2009

Delam, delam...

Odločla sem se, da poskusim kakšno mojo ustvarjalnost tudi prodat. Namreč, nabralo se je ogromno materiala - za ene tri življenja, ga imam. Zadnje čase, sem kar nekaj dodatkov nabavila in kakšen dinarček bi prav prišel tudi v obratno smer - v moj ustvarjalni šparovček, ki je vedno prazen. ..in tako sem poskusila kako izgleda na stojnicah ponujat svoje izdelke. Zanimivo je, tudi proda se vsake tolko kaj. Ampak je tudi začaran krog - naenkrat postane tvoj hobi nekakšno nujno opravilo, ker treba tudi kaj narediti, če hočeš kaj prodati. In treba delat, delat ... so pa tudi rezultati dela razlog za zadovoljstvo.
Pridna sem bla. Dokončala sem pletenke, ki okičene z rožicami izgledajo bolj baročno bogate. Izpeljala zadnjo idejo, da zaprem lavando v pisma, samo napise moram še malo izpopolnit. Tako izgleda, kot, da pišejo prvošolčki. Razno razne dodatke, od gumbov, koščkov fima, trakov, štempilk... se da lepo porabit na tagih s pozdravi. Ko mi ostajajo koščki gline naredim kakšne majhne oblike, ki so uporabne kot dekoracije in pridejo prav tudi na vrečkah z lavando.

Le zakaj so še vedno vse škatle polne. Še bo treba delat, da se začne kaj praznit.


















8 komentarjev:

  1. Čestitke za vsako prodajo. Verjamem, da gredo tvoje lavanda košarice za med, ker so čudovite.
    Poleg tega, da je težko delat zaradi prodaje, imam jaz še drug problem.. včasih izdelka kar ne bi dala, ker mi je všeč in bi ga kar imela.. In potem se teh, ki bi jih imela, nabere preveč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za tvoje lepe in dišeče izdelke. Lepo je slišat, da ti kaj kane v mošnjo in želim ti veliko tega. Ti res narediš izdelek, ki je vreden vsakega eurčka.

    OdgovoriIzbriši
  3. :)) jaz imam enake težave kot Sonja :)))
    Pa mi pride kak sosed po čestitko, pa hitim skrivat tiste, katerih pa res nikakor nočem dat - pol me pa čudno gledajo :)))


    Prima, da si se odločila te krasote tudi prodajat :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kapo dol, tvoja stojnica je bila nekaj enkratnega in novega! Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kar vidim gnečo okrog tvoje stojnice. Tvoji izdelki so res prekrasni. Te zadnje kuvertice so mi noro všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Če bi šla mimo tvojega štanta, bi pokupila pol robe. Krasne stvari počneš. Lavanda košarice so enkratne in pisma so tudi dobra zamisel.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi moje čestitke za prodajo.
    Vem, kako je v tem začaranem krogu ustvarjanja in prodaje. In podobno kot BojaMoja tudi jaz veliko izdelkov umikam z vidnega mesta, ker jih preprosto ne želim dati nekomu drugemu.

    Veliko sreče pri prodaji in seveda ustvarjanju ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zadnjič je zdraven mene imela stojnica ena punca, ki je prodajala torbice in punčke iz blaga. Ena je bla ful dobra - je imela glavo na obeh straneh in odvisno kako si jo obrnil, se je obrnilo tudi krilo, ki je bilo na vsaki strani druge barve in pokrilo spodnjo glavo.
    Ceno pa je imela ful visoko in je rekla, da zato, ker ji je ta punčka tako pri srcu, da jo noče prodat.

    OdgovoriIzbriši