03 januar 2010

Škatla dobrih želja

To pa moram obvezno naredit! Trdna odločitev, ki sem jo tik tak speljala. Sestavila vse predale,(ne gledat natančnosti) pripravila vse stranice, ampak od tle naprej se je ustavilo.. Za dekoracijo pa ni bilo prave ideje. Do trenutka, ko sem razmišljala, kaj bi dala kot dobro misel eni od udeleženk delavnice, ki je zbolela za rakom. Potem je šlo kot po maslu. Poiskala sem slike , ki pašejo k besedilu in na vsako stran napisala eno željo: Želimo ti, zdravja, čudežev, ljubezni in sreče. V predalčke pa je vsaka od udeleženk vtaknila še majhno pisemce z dobrimi željami. Priložena je še steklenička upanja.

...dobila jo je v trenutku, ko jo je verjetno najbolj potrebovala, po vrnitvi iz kemoterapije in se nam je srčno zahvalila:
"Škatla je prelepa, je škatla dobrih želja in namer, je škatla za prihodnost...zelo sem jo vesela. Tako sem zahvalna vsem vam...

Upam, da ji je posijal vsaj majhen svetel žarek ...






4 komentarji:

  1. Full ti je dobro uspela in prejemnici sigurno vzpodbuda za nadaljne okrevanje.Tud jest ji želim čimveč pozitivnih misli.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasen predalnik, lepo skombiniran :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooohhhhhhh,Doris to je pa tok lepo,nimam besed.Lepo in plemenito,gotovo je doseglo svoj namen.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je zelo lepa škatla. Namen in želje pa še lepše.Tudi jaz želim vsem takim borcem čim več pozitivne energije in veliko čudežev.

    OdgovoriIzbriši