15 november 2010

Čas, ki beži

To je bila pa dolga pavza. Marsikaj je šlo s svetlobno brzino mimo. Tudi poletje. A mi bo kdo verjel, da živim cca en kilometer od morja in ga niti s prstom nisem okusila. Pa je bila tu že jesen. Vedno bolj se mi kriči: »Ustavite čas, hočem izstopit! Mogoče se pa moram samo bolje organizirat. Ali pa počakat zimo, menda takrat teče čas bolj počasi (le kje so te zime')

In že ko sem pri času – utrinki iz življenja moje mame. Album je dobila za 70. rojstni dan. S tem sem se po malem ukvarjala zadnji mesec,saj sem za naredit en list porabla več kot pol ure, s tem, da ni všteta priprava slik. Le kaj sem delala tolko časa? Je bilo pa vredno truda. Zadovoljstvo vse poplača.



































12 komentarjev:

  1. WAAAAAW...všeč, čist vsaka stran diha po svoje...vrjamem, da je bil ves trud poplačan...BRAVO!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni čudno, da nisi imela časa za morje, če si se spravila k takšnemu mega projektu. Verjetno si uživala zraven, ko si delala album. Vsi ti trenutki preteklosti ujeti na papir, polepšano z dodatki - pravi balzam za moje oči.

    OdgovoriIzbriši
  3. uuuuu kako lep album.... waaaw... sem se pa že večkrat vprašala, kje se je naša Dodo izgubila, no pa zdaj vidim... kje drugje kot v ustvarjanju :)
    Lepo te je spet brati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo zelo lep album in meni je povsem jasno kaj si delala tako dolgo. Ne gre to kar tako, kot si nekateri predstavljajo. Niti jim ni jasno, da jaz včasih eno čestitko delam 4 ure, kaj šele tak album. Vsekakor večkrat poplačan trud.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit album!!!!
    Se strinjam...pol ure sploh ni veliko, prej malo (vsaj pri meni). Vendar mislim, da ves trud poplača tako lep končni izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uf neverjentno. Vsaka stran je tako polna detajlov da kar ne veš kaj bi gledal. Prečudovito. Sedaj se grem še enkrat nagledat. Verjemem da je bila mami zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasen je! Pa lepo, da si spet tukaj na sceni :)
    Hm, moj oči ima 15. decembra 70. Raje ne mislim na to, da bo datum tik-tak tukaj. Ampak upam, da nekaj listov mi pa le uspe spravit skupaj. Če bodo vsaj malce podobni tvojim, bom zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojojoj. To pa je bil podvig. Super!!!!
    A veš, da sem jaz enkrat šla v Žusterno pomočit prst v morje? :P

    Suzy

    OdgovoriIzbriši
  9. wow, ti nisi resna. čisto vsaka stran je umetnija po svoje - tvoje :) škoda, da so ti tako 3d strani pod polivinilom, tećžko dihajo :) res, vse pohvale....zdaj si pa le pavzo vzami - za srečanje ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. prekrasen je, sem uživala že ob gledanju, v živo je sigurno še 100x lepši

    OdgovoriIzbriši
  11. kako čudoviti spomini!!!
    res si pravo mojstrica vsega, česar se dotakneš!!!

    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši