21 april 2011

Zeleni kotiček in kokoška

Ko pridejo lepi in topli dnevi se začne moj svet  vrtet okoli vrta, rastlinic, semen, sadik. Računalnik in ostale hišne dejavnosti grejo na stranski tir.
Letos sem vrtiček oblekla v seno in to zato, da podpiram lastno lenobo. Manj je treba zalivat, zelo malo čistit nezaželjene vsiljivce, kot je naprimer slak (no, tega niti malo ne moti zastirka). Po dežju nimaš blata, pa še humus se ti sproti dela.  V soboto je bilo srečanje deklet s foruma otok zakladov. Mega srečanje z delavnico patchworka.
Naša  tršica Kreartiv nas je založila z materialom in znanjem in seveda domačo nalogo - končat nadprt.
In ker vem, da če take stvari ne dokončam, dokler so še tople končajo v zadnjem kotu omare, sem se potrudila in do 2 zjutraj pridno šivala, parala, študirala, pa zopet šivala...S končnim rezultatom sem kar zadovoljna, ker se je "skoraj"vse ujelo. Predvsem pa sem zadovoljna, da sem ga sploh končala. Bravo jaz!


2 komentarja:

  1. Res je, bravo ti in vse ostale, ki ste se sploh zadeve imenovane Patchwork lotile. Zame še ena znanstvena fantastika. Vas je blo pa po dolgem času fajn spet videt, ker se mamo skup zmeri noro fajn.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo za končan prt. Lušten je in ravno pravšnji za prihajajoč praznik.

    OdgovoriIzbriši