in jih nikoli ne oberejo. Enostavno ne vejo kaj bi z njimi. Pojejo dva ali tri in ostalo počasi umira na drevesu. In takih dreves je na obali ogromno. Nekaj jih pa vseeno konča na moji sušilnici. Je pa en kup dela: olupi, očisti razreži in par dni obračaj na peči, da se ne preveč osmodi. In potem dobiš od dveh velikih kišt eno malo večjo pest posušenih krhljev. Je pa doooobrooo.
Ti jih lupiš? In obračaš?
OdgovoriIzbrišiJaz samo narežem na tanke rezinice, položim na mrežo in v enem do dveh dneh so že suhi :)
Sam je res dobro, preizkušeno :)).
OdgovoriIzbrišiPridem še , na tvoje krhlje :)).
Sploh nisem vedela, da se jih da posušiti. Zagotovo so slastni.
OdgovoriIzbrišiSo kar zadišali iz slike ... grem takoj v shrambo po enega (svežega) ... drugače so pa tile tvoji posušeni preverjeno slastni.
OdgovoriIzbriši