01 februar 2009

Ko bom posušen bom...

Prihaja Valentinovo, spet eden od vsiljenih praznikov. Saj nimam nič proti srčkom, pa izložbe so tako lepe v srčkasti preobleki - moti pa me vsa ostala krama, ki temu sledi. Nikakvi čokolatini po zasoljeni ceni, ki jih dobiš samo zato, ker imajo srčkasto embalažo; rožice, ki se jim drastično dvigne cena, ker nekje vmes visi srček ali pa so zavite v srčkast papir. Sploh pa ne maram, da se me spomnejo samo tisti dan, ko je to napisano na kolendarju.... čeprav, če dobro pomislim ...se me "morajo" spomnit vsaj tisti dan - a ni to grozno. Srčki pa so lepi, ja. In tudi čestitke s srčki so prav srčkane.
Verjetno. ker sem istočasmo iskala idejo za srčkasto čestitko in knjižno kazalo so se moje misli malo zapletle in nastalo je tole:

Ko bom posušen bom knjižno kazalo






Pa še notranjost:

7 komentarjev:

  1. Kako je pa to meni všeč. :) Sicer nisem neka navdušena bralka knjig, ampak to knjižno kazalo bi pa imela. :) Hvala da sodeluješ v mojem bonbončku. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Valentinovo kot praznik tudi meni ne diši. Po drugi strani pa ob njem le nastanejo kaki lepi izdelki. In tale tvoj je vsekakor vreden tega, da ga pogledaš, občuduješ..
    Tvoj blog res vedno rada pogledam, ker vem, da bo nekaj odpuljenega, kar nobena od nas ne dela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Včasih se sama sprašujem, kaj trošim tolko denarja za raznorazne ustvarjalne pripomočke, ko pa na koncu privlečem vse iz kante za smeti.
    Ideja pa je nastala tako, da sem si zapičla v glavo, da si bom nabavila tak obešalnik kot ga uporabljajo za slikanje čestitk. Ampak uni je železen in težje dosegliv (ni pa nemogoče) in je za nadomestek nastal iz okrasne žičke. Srček pa je ponesrečen del druge čestitke ... in že ko je blo vse na mizi ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita ideja! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  5. tole je pa odlično!! že obešalniček je kjuti, kaj šele srček. res precizno in lepo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako zabavna ideja. Vse pa izgleda fantastično.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kar dve stvari v eni. Izvrino in lepo narejeno.

    OdgovoriIzbriši