25 januar 2011

Hiše, ki dišijo

Hrček, ki tamani zaloge je bil spet na delu. Tokrat je zaloge raznih ostankov blaga spreminjal v dišeče hišice. Seveda če so napolnjene z lavando ali  sivko  Treba pohitet in si naredit zalogo za toplejše dneve, ko bo bolj zanimivo zunaj na sunčku kot pa za šivalnim strojem. Že zdaj se narava  počasi prebuja, zvončki in trobentice in violice že cvetijo, narcise so že v popku. Pomlad je skoraj tu. A ja, pa ptički so že začeli veselo prepevat, čeprav je bil danes mrzli, turoben deževni dan.


10 komentarjev:

  1. Ooo kako so čudovite, ena je lepša od druge!
    Lepo vasico imaš :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Do mene dišijo,mmmmmmmmmmmmm:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako so luštne in ja, res kar dišijo!!!!!Pravzaprav mi vsakič zadiši, ko odprem tvoj blog. po moje mi kar v podzavesti klikne, pa vijola barva,...

    OdgovoriIzbriši
  4. Hiške vseh oblik in za vsakogar bi jaz to poimenovala. :)) Zelo cart so v teh pravljičnih oblikah, z okni in vrati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepo naselje hišk. Kar zavonjam sivko, morje,.....

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuu, za celo vasico hišk si naredila. :) Ena je lepša od druge.

    OdgovoriIzbriši
  7. hihi, to veš, da tiste, ki sem jih zadnjič kupila "kao"za darila, jih nisem pa nisem mogla dat iz rok...Eno imam v veži, druga pa visi s stropa v kuhinji (zraven pa ji dela družbo tudi tvoj polž) .
    Tok so kjut,ampak res!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Maaaaaaaa dej noooooooooo, pa kakšno mersko enoto za čas mate to vi tam dooooool, kako ti rata vse to naredit???????...pa vse popedenat do nule, z Fimo srčki na oknih in volančki na strehi??????...KAKO?????? (0_o)

    OdgovoriIzbriši