01 februar 2011

KAR ZGODI SE

Pri meni dostikrat. Nekaj si želiš, pa ne veš kako bi to uresničil, Nekaj ti je všeč, pa enostavno ni pravi trenutek, ali pa  nimaš dovolj znanja in si prelen, da bi sam šel naprej. Potem se pa kar zgodi. Jaz pravim temu, da me je napadel virus. Včasih je dovolj, da nekaj prebereš, nekaj vidiš, ali pa srečaš pravo osebo. In kolo se začne obračat kar samo od sebe. Trenutno imam virus po imenu VRTNICE.  Vedno so mi bile ful všeč. Imam jih enih par, vednar so boge, pegaste, več ali manj brez listja, kot jih imajo  tudi vse sosede in znanci. In sem se potolažila s tem, da pač vrtnice morajo bit takšne.
Dokler..... nisem malo več prebrala, predvsem pa vidla, kaj so to Vrtnice. Tukaj me je napadel virus  Lepi grmi, polni cvetov, dišeče.( To, da je treba špricat, dognojevat, skrbet, sploh ni važno.) Take lepe grme bom imela tudi jaz, in pika!!! Naročila sem že kar nekaj sadik. To, da sem si nabavla kravco, štalca pa niti približno še ni urejena tudi ni važno. (joj, kako so lepi tisti cvetoči grmi).  

Med vsem tem sanjarjem o mojih lepih grmih, sem  lavando ujela tudi v vrtnico. No, nekaj podobnega je  nastalo, bo potrebno še malo vaje.
Dišijooooo......
3 komentarji:

 1. Lep in dišeč virus te je napadel vidim, lepe so :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Evo , dišeče broške :)
  Drugače pa čakam, da vidim kako ti bodo zacvetele prave vrtnice :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ni več potrebno vaja. nalogo si odlično opravila. Sicer pa, a ni čar vrtničnih cvetov ravno v tem, da je vsak cvet nekaj posebnega. In tele tvoje so ravno take. Pa še očitno nova vrsta. Je kdo že križal vrtnico in sivko? Najlepši cvet in najboljši vonj.

  OdgovoriIzbriši