25 december 2010

Storži, takšni in drugačni

Priprava za novoletne dekoracije in darila se začne takoj po koncu tega novega leta. Ja,no mal smeha pa mora bit. Čeprav nabiranje storžev in ostalega šavja poteka čez celo leto oz. takrat ko storži padajo z dreves. In ker so pri meni ideje vedno megalomanske, je tudi količina nabranega primerna temu. kar sem pa letos uspela naredit je to, da sem vso nabrano zelenjavo uspela pospravit po škatlicah. Verjemite mi, da tega ni malo. Bolj slabo pa je potekalo izdelovanje zamišljenega. Nekaj okrašenih vejic in ikebana za na mizo.




Darilca so letos v stilu "darovi narave": mal posušenih kakijev, mal čajčka, mal zeliščne soli za točat nogice, pa še vrečke z lavando za zaključek. Preprosto in lušno. Čeprav, če dobro pomislim je vloženega en kup dela.


10 komentarjev:

 1. O,ja. Kar precej dela jetu vloženega. Zelo lepo izgleda.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako fajn izgleda vse - čisto profesionalno, pa s tvojim prepoznavnim "dotikom". Količina vloženega časa, dela, truda? Ja, me to vemo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, ti povsem verjamem ja da v tole vloženega polno truda in časa. Ampak zgleda pa zelo dobro in dodelano spakirano. Pa še uporabno je.

  OdgovoriIzbriši
 4. Super, res fajn zgleda. Gotovo bojo obdarovanci zadovoljni, tvoja darila so vedno nekaj posebnega, lepega, osebnega.

  Lepo praznujte in imejte se radi !!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita darilca. Lepo, vse naravno in uporabno.

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepa darilca si pripravila in všeč mi je, ker je vse naravno tudi dekoracija

  OdgovoriIzbriši
 7. Super, spedenano v nulo - čist po tvoje!

  OdgovoriIzbriši
 8. Darilca so lepa, predvsem pa praktična, čudovito dodelana. Tvoja zaloga naravnega materiala pa prav zavidanja vredna!

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovita darilca, ampak nekaj mi pa manjka.... VIJOLA barva! :)

  Mene pa zanima, kam ti skladiščiš vse te zadeve? Ker pri tebi imam pa res občutek, da ni da ne bi imela. LOL

  OdgovoriIzbriši
 10. Kje pa si dobila te storze ki so kot vrtnice..sama sem.jih sicer delala ko sm bila.majhna in zdaj jih rabim.pa nemorem se spomniti kje sem jih nabirala in kaksno drego je bilo

  OdgovoriIzbriši