19 februar 2012

Sejem v Bergamu

Pa smo šle. Malo za spremembo, da vidimo, če je še kaj bolj zanimivega od sejma v Vicenzi. Sejem je manjši, precej manjši, tokrat je prevladoval nakit, ful nakita oz perlic in raznoraznih dodatkov. Nakitkarce so prišle na svoj račun. Manj ljudi, manj gužve, vse  si  lahko v miru pogledal. Kljub temu smo ogled zaključile v poznih popoldanskih urah.
Nekaj utrinkov:
Izbira gumbov je ogromna, še najmanj je bilo čisto navadnih gumbov. Izbiral si lahko gumbe iz blaga, iz keramike, iz fima in vseh podobnih mas, iz školjk, iz lesa, pa še kaj bi se najdlo.


Zmatanke, krpanke in ni kar ni ....


Volna, filz... in izdelki na sto in en način...Blaga je bilo še najmanj v ponudbi, ampak še vedno dovolj, da si stal z odprtimi usti ....

Saj ne veš kam bi gledal....


To je samo ena "stojnica" iz serije "nakit in vse kar spada zdraven"...


Torbice iz bunkaste volne z dodatkom "ta muckaste" volne...


Modna muha: Kupiš podstavek iz umetnega usnja, ki je že preluknjan in kolut "prerezane mikice" ter si skvačkaš torbico. Tega materiala je bilo na pretek..idej pa tudi...


Malo za nežne dušice....

To pa je naša zmetanka pred avtom, Utrujene, lačne, polne novih vtisov, nasmejane... vendar z vprašanjem: "le kam za vraga, sem dala tolko denarja? 


5 komentarjev:

 1. matr!! a nebi ve teh vrečk mal odprle, da vidimo še, kaj je notr?

  OdgovoriIzbriši
 2. Uuu, nov sejem :) Vedno je dobro kaj novega videt, pobrskat med drugačnimi materiali. Ko vidim dovolj prazne štante, da se da v miru zraven prit, se mi pa kar milo stori. ob spominu na gužvo v vicenzi, jasno :)

  OdgovoriIzbriši
 3. dobro, da sem šele zdaj izvedela za sejem, ker drugače bi spet zapravila doto sv.ane:)

  Drugič pa vseeno lahko malo namigneš, kje bo kaj spet za zapravljat, napasti oči in privezati dušo:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Urška, a misliš, da je zame zdravo, da dam vse na kup in slikam, lahko me kaj zadene.
  Sonja- če je Vicenza mesto, je ta sejem majhna vasica. Vendar ima to prednost, da nimaš občutka, da te bodo pohodili, stojnico si lahko ogledaš v miru in vidiš dosti več. Čeprav je vseeno Vicenza zakon in to čez par dni - od 1. - 4.3.2012.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hmm... vem, da je Vicenza čez par dni :) Mogoče pa grem :)

   Izbriši