11 december 2012

Angeli

Letos sem obsedena z angeli. Res, da so krive delavnice na katerih izdelujemo angele v različnih tehnikah, vendar se mi zdi, da jih vidim povsod. Prejšnji vikend sem bila na čudovitem izletu na Dunaju. Baje so tam prepovedali reklamiranje dedka mraza, ker je to uvožen artikel. In prav nič ne manjka, ker je vse tako okusno okrašeno z drugimi prazničnimi figurami. Ogromno uporabljajo naravni material, reciklirajo in seveda angelčki so zelo uporabna tema.
Ena od zelo izvirno okrašenih izložb. Če nimate kam z baratolami:


Kako malo je potrebno, da pričaramo prijetno vzdušje. Pred vsemi bolj obiskanimi palačami je postavljen krog s stojnicami, kjer prodajajo izdelke domače obrti (no tukaj bi lahko bili bolj izvirni) in diši po punču, kuhanem vinu in klobasah. Mamljivo...  Spet sem bila prijetno presenečena, ker ne uporabljajo plastike. Pijačo dobiš v kozarčku z reklamnim napisom. Res, da plačaš dva Eura več, vendar kozarec lahko odneseš domov ali pa ti ob vračilu povrnejo denar.
V takem okolju ima tudi brule boljši okus....



To so pa moji srčni angeli. Srček je napolnjen z lavando in seveda dišiiii.



5 komentarjev:

  1. ajooooj, ti angelčki so mi pa takoooo zlooo všeč <3

    OdgovoriIzbriši
  2. prečudoviti angeli, čisto nekaj posebnega so!
    krasno, da si postregal z informacijami z drugega konca, kako tam izgledajo božični sejmi!
    pri nas je tega vse premalo! zakaj ne bi turisti hodili k nam na božični sejem, namesto, da gremo mi drugam????
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši
  3. uau sigurno si uživala v izletu na Dunaj in verjamem, da te tele stojnice s kuhanim vinom kar vlečejo nase. tvoji angelčki pa krasi kot vedno in nič ne dvomim, da lepo dišijo. lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Tile so pa res najlepši!!!!! Čudoviti!!!!

    OdgovoriIzbriši